Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit6pol Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam właśnie zmieniłem olej wraz z filtrem wybór padł na Motul 6100 Synergie+ 10W-40 weszło 5.7l. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb1973 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam. Od momentu kupna Nissana z silnikiem 2,2; 136KM rocznik 2004 leję co 10 tys. przy mojej jeździe zamykam się w 1 roku olej CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40 nie mam problemu z dolewkami silnik nie bieżne oleju na liczniku 226 tys. (jeżeli to prawda ściągany był z Francji.) Słyszałem ze Castrol to syf ale nie mam podstaw do zmiany na inny olej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroxx Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Moje TINO ma już ponad 330 000 od początku w/g książki serwisowej był Castrol 10W-40, Wymiany robione w niemieckich serwisach co 20 tyś ja robię częściej między 12 a 15 tyś lejąc Castrol magnatec diesel 10W-40, od zmiany do zmiany bez dolewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi