Gość Konstruktor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam, Mój lakier na aucie nie jest w dobrym stanie ma kupę otarć na zderzakach i na dachu widać jak ktoś kiedyś go polerował i zostały okrągłe zarysowania. Co polecacie w takiej sytuacji aby go doprowadzić do stanu jak z salonu ?? Myślałem o wosku koloryzujący ale kumpel mi odradzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wszystko zależy od stanu lakieru a moim zdaniem ocena jest subiektywna. Ja mam porysowaną od mycia "na sucho". Kawałek miałem prze polerowany, ale na wiosnę przejadę woskami koloryzującymi i na tym się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam, Mój lakier na aucie nie jest w dobrym stanie ma kupę otarć na zderzakach i na dachu widać jak ktoś kiedyś go polerował i zostały okrągłe zarysowania. Co polecacie w takiej sytuacji aby go doprowadzić do stanu jak z salonu ?? Myślałem o wosku koloryzujący ale kumpel mi odradzą. Witam. Kup sobie pastę polerską "G3" bo robi robotę, nawet tutaj na forum ja polecają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 W tym sek że gdybym robił to robiłbym ręcznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protech Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 zawiez gdzies na polerke do zakladu lakierniczego, wezma 200-300 zl za wypolerowanie calego. Bo rekoma to za wiele nie zdzialasz. Ewentualnie mozesz se kupic maszyne polerska, teraz za 100wke kupisz wystarczajaca na wlasne potrzeby i bedziesz mial na przyszlosc. Tak jak wyzej ktos wspomnial G3 sie jest bardzo dobra i szybko sie nia poleruje, jednak tez trzeba umiec zebys nie przetarl lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.