Gość klimekp Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam stojac przed autem ( pokrywa silnika) po lewej stronie w rogu jest taka okragla zaslepka z ktorej wychadza trzy ( u mnie ) przewody gumowe i niestety nie weim co to za przewody i gdzie powinny byc podlonczone poniewaz one u mnie sa obcieta od tak czy moglby ktos zrobic fotki lub wytlumaczyc mi gdzie jaki przewod idzie i do czego on sluzy? bym byl bardzo wdzieczy pozdrawiam i prosze o pomoc dodam ze to primera po lifcie 1999rok a silnik 2.0 td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurcy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A to nie do klimy? Masz klimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Prosisz o fotki a może sam byś coś tu wrzucił bo możemy się tylko domyślać, że to przewody od klimy. Z tego co opisujesz to z tej strony są tylko przewody do parownika Jeśli twój Traktor nie posiada klimy to są Ci nie potrzebne,chyba że chcesz zainwestować sporą kasę w ten niegdyś luksus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klimekp Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ta klima niby jest jutro porobie jakies foty to razem moze dojdziemy co i jak w tym jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.