Gość devil-80 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam, ostatnio miałem dziurę w progu może i 2 więc blacharz wspawał mi kawałek blaszki i na to nałożył jakieś czarne mazidło. Wygląda to okropnie bo spawy są na wierzchu itp a żeby doprowadzić to do ładu zażądał sobie 100€ więc sporo jak za taki szczegół. ktoś może mi powiedzieć jak to doprowadzić do ładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Można bez problemu - szlifierka kątowa w ruch i zeszlifować spawy, trochę do okoła i zakonserwować tzw barankiem (który można potem lakierem pomalować) lub innym specyfikiem i po problemie Jestem ciekaw ile Cię skasował za wstawienie tej blaszki ? Bo w Polsce bym więcej nie dał niż 50zł za taką robotę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 dasz rade samemu ale wazne ze ruda nie zre dalej progu[przynajmniej tak mysle] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 kto?? blacharz??? papudrok raczej przegoń dziada pojęcia nie ma o naprawie.... praca rozpoczęta w 20% .....i nieskończona w progi wstawiamy na styk a nie łate na kupe, bo kamienie odbiją szpachel, który nastepny "fachowiec" nałoży aby wyrównać wysokości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 50 zł! Ale chyba zapłacił Tobie ? Ale fuszerkę odstawił. Nie powinno być widać spawów. Ale najważniejsze, że niema już uszkodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.