chemmist Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 witam, czy jest możliwość bezpiecznego odłączenia akumulatora w tym samochodzie? (2.0 benzyna) czy nie będzie problemów z radiem etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tommyg Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 witam, czy jest możliwość bezpiecznego odłączenia akumulatora w tym samochodzie? (2.0 benzyna) czy nie będzie problemów z radiem etc. nie powinno być. W moim przypadku zmieniałem akumulator bez odłączania bo ni mam kodu do radia i nie chciałem ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kargul Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie powinno byc - ja zmienialem i wszystko bylo OK - radio mam fabryczne i nie chcialo kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Odłączałem wiele razy, nigdy nie wołał o kod. Ale zawsze traciłem ustawienia stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Odłączałem wiele razy, nigdy nie wołał o kod. Ale zawsze traciłem ustawienia stacji. odłączyłem, poza resetem stacji w radiu i przebiegów dziennych, czasu jazdy nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.