BeWare Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, mam takie pytanko czy wiecie może czy skrzynia biegów od maximy 2.0 podpasuje do silnika 3.0?? Czy może już ktoś coś takiego robił?? Już znalazłem że niby pasuje a jak pasuje vq30 to i vq35 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zobacz tutaj http://nz/viewtopic.php?t=1033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja też kiedyś wypatrzyłem, że da się. Zapytałem na forum od skrzyń biegów i okazało się, że jest brak możliwości. Ja już zgłupiałem. Zapytaj w ASO czy skrzynia z 2 litrów będzie tańsza i czy podpasuje do silnika 3 litrowego. Może coś mądrego powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To zależy napewno nie jest taka sama. Ma inne przelożenia, i wyjscie na przegyby jest inne z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.