Gość decybel Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam Panowie mam proźbe a dokładnie chodzi mi o to czy posiada ktoś z was servisówke w języku polskim do Maximy qx 97r. 2.0.V6 i podzielił by się nią z innymi?? Czeka mnie w mojej Maxi wymiana pompy oleju a co za tym idzie rozbiórka rozrządu itd.i dlatego bardzo przydała by mi się pomocna literatura Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam Panowie mam proźbe a dokładnie chodzi mi o to czy posiada ktoś z was servisówke w języku polskim do Maximy qx 97r. 2.0.V6 i podzielił by się nią z innymi?? Czeka mnie w mojej Maxi wymiana pompy oleju a co za tym idzie rozbiórka rozrządu itd.i dlatego bardzo przydała by mi się pomocna literatura Pozdrawiam jest takowa instrukcja tyle ze w języku angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jeśli napiszesz czego konkretnie potrzebujesz, mogę spróbować przetłumaczyć. Pozdrawiam Witam Panowie mam proźbe a dokładnie chodzi mi o to czy posiada ktoś z was servisówke w języku polskim do Maximy qx 97r. 2.0.V6 i podzielił by się nią z innymi?? Czeka mnie w mojej Maxi wymiana pompy oleju a co za tym idzie rozbiórka rozrządu itd.i dlatego bardzo przydała by mi się pomocna literatura Pozdrawiam Niektóre procedury napraw są ze zdjęciami, może to Ci ułatwi - mam trochę takich materiałów. Jest również książka wydana przez Haynesa - NISSAN MAXIMA 1993 THRU 2001, Haynes Repair Manual, autorstwa Boba Hendersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.