Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zestaw głośnomówiący

Gość Riff

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z zestawem głośno mówiącym a dokładnie gdy połącze telefon z bluetooth to dzwonie do kogoś to on majego głosu nie słyszy ale ja go słysze. I niewiem gdzie znajduje sie mikrofon. Mam Notka z 2009 wersja to I-Way. :(

Też tak myslałęm ale nie byłem pewien a ma on może jakiś włącznik czy wyłącznik ?? Mam samochód z Czech i nie mam polskiej książki serwisowej może ktos wie czy jet jakaś instrukcja którą można pobrać w internecie . Bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem książki.

Też tak myslałęm ale nie byłem pewien a ma on może jakiś włącznik czy wyłącznik ?? Mam samochód z Czech i nie mam polskiej książki serwisowej może ktos wie czy jet jakaś instrukcja którą można pobrać w internecie . Bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem książki.

Trzeba dobrze skonfigurować połączenie b/t.Jest to troszke skomplikowane.Mi udało się za pierwszym razem wg. instrukcji.Jak znajde troszke czasu to napisze jak to zrobić.Podaj typ radia.

Trzeba dobrze skonfigurować połączenie b/t.Jest to troszke skomplikowane.Mi udało się za pierwszym razem wg. instrukcji.Jak znajde troszke czasu to napisze jak to zrobić.Podaj typ radia.

1.Włącz zapłon na ON

2.Włącz system nagłaśniający i telefon

W samochodzie

1.Krótko nacisnąć przycisk MENU

2.Naciśnij przycisk ENTER

3.Przekręć pokretło MENU/VOL i wybrac opcje PAIR PHONE i nacisnij ENTER

4.Na wyswietlaczu pojawi się REDY TO PAIR a następnie PASSCODE=1234.

W telefonie

1.Włącz połączenie Bluetooth

2.Aktywowac tryb przeszukiwania

3.Wybrać nazwę MY CAR

4.Za pomocą klawiatury wprowadzić kod 1234 i ok

Po ustanowieniu połączenia urządzenie audio automatycznie zarejestruje telefon i na wyswietlaczu pojawi się PAIRING OK i CONNECT OK

Możliwa jest rejestracja 5 telefonów

Powodzenia.

Tak ja już połączyłem telefon ale nie słychać głosu u tej osoby co dzwonie do niej .Mam radio System Nissan Connect bez nawigacji GPS i wejscia USB o to chodzi ??

nie,spróbuj sparować inny telefon.jeśli nie da rady to masz coś z mikrofonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...