Gość Riff Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mam problem z zestawem głośno mówiącym a dokładnie gdy połącze telefon z bluetooth to dzwonie do kogoś to on majego głosu nie słyszy ale ja go słysze. I niewiem gdzie znajduje sie mikrofon. Mam Notka z 2009 wersja to I-Way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skwara11 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mikrofon masz nad lusterkiem wstecznym, jest tam mały otworek. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Riff Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Też tak myslałęm ale nie byłem pewien a ma on może jakiś włącznik czy wyłącznik ?? Mam samochód z Czech i nie mam polskiej książki serwisowej może ktos wie czy jet jakaś instrukcja którą można pobrać w internecie . Bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenek29 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Też tak myslałęm ale nie byłem pewien a ma on może jakiś włącznik czy wyłącznik ?? Mam samochód z Czech i nie mam polskiej książki serwisowej może ktos wie czy jet jakaś instrukcja którą można pobrać w internecie . Bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem książki. Trzeba dobrze skonfigurować połączenie b/t.Jest to troszke skomplikowane.Mi udało się za pierwszym razem wg. instrukcji.Jak znajde troszke czasu to napisze jak to zrobić.Podaj typ radia. Trzeba dobrze skonfigurować połączenie b/t.Jest to troszke skomplikowane.Mi udało się za pierwszym razem wg. instrukcji.Jak znajde troszke czasu to napisze jak to zrobić.Podaj typ radia. 1.Włącz zapłon na ON 2.Włącz system nagłaśniający i telefon W samochodzie 1.Krótko nacisnąć przycisk MENU 2.Naciśnij przycisk ENTER 3.Przekręć pokretło MENU/VOL i wybrac opcje PAIR PHONE i nacisnij ENTER 4.Na wyswietlaczu pojawi się REDY TO PAIR a następnie PASSCODE=1234. W telefonie 1.Włącz połączenie Bluetooth 2.Aktywowac tryb przeszukiwania 3.Wybrać nazwę MY CAR 4.Za pomocą klawiatury wprowadzić kod 1234 i ok Po ustanowieniu połączenia urządzenie audio automatycznie zarejestruje telefon i na wyswietlaczu pojawi się PAIRING OK i CONNECT OK Możliwa jest rejestracja 5 telefonów Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Riff Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tak ja już połączyłem telefon ale nie słychać głosu u tej osoby co dzwonie do niej .Mam radio System Nissan Connect bez nawigacji GPS i wejscia USB o to chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tak ja już połączyłem telefon ale nie słychać głosu u tej osoby co dzwonie do niej .Mam radio System Nissan Connect bez nawigacji GPS i wejscia USB o to chodzi ?? nie,spróbuj sparować inny telefon.jeśli nie da rady to masz coś z mikrofonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.