Gość johny27 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Samochód stoi pod chmurką. Dziś w Łodzi było -23 stopnie Jeszcze wczoraj zapalił bez problemu przy niewiele niższej temperaturze zewnętrznej. Akumulator w/g mnie jest dobry - światła zewnętrzne i wewnętrzne palą się całą mocą a rozrusznik niestety nie kręci - słychać tylko jedno pyknięcie. Co może być tego przyczyną? Pamiętam że zaraz po odbiorze samochodu miałem podobną sytuację - wówczas kiedy podniosła się temperatura zewnętrzna zakręcił bez problemu. Wszystkie porady ile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wilgoć,zamarzł automat na rozruszniku,takie rzeczy nie powinny się dziać.Spróbuj puknąć w rozrusznik może ruszy(jak dasz radę i jest podejście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny27 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mam to reklamować w serwisie? Co oni mogą poradzić na wilgoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale Ty nie musisz wiedzieć, że to wilgoć, a skoro auto nowe, musi być sprawne. Niech oni się z tym męczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny27 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czy może być jakaś inna przyczyna takiego unieruchomienia? Pisząc "nowe" miałem na myśli 11 miesięczne - ale przebieg niecałe 3,5tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Masz gwarancję, więc dzwoń po assistance i do serwisu go Bez stresu, w końcu za coś płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.