Gość fireblade Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich, mam problem z almerą 2001 rok 1.5, otóż podczas zakładania akumulatora przez znajomego zrobiło się jakieś zwarcie, musiał czegoś dotknąć bo się zaiskrzyło i od tego momentu nie swiecą zadne kontrolki poi przekręceniu stacyjki, natomiast rozrusznik kręci ale nie odpala:( czy to może jest wina jakiegoś bezpiecznika?? Bardzo prosze o pomoc co to może być i gdzie szukać przyczyny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estampida Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 sprawdz bezpieczniki w pierwszej kolejnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miałem niedawno zwarcie. Nie znam się na elektryce. Sprawdziłem bezpieczniki (w tym te pod maską) był 1 przepalony od kontroli silnika, ale wymiana nie pomogło. Hol do elektryka. Naprawa wiązki za 150zł. Na pewno niedrogo rozwiążesz swój problem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.