Gość RobertN2.0TD Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jaki płyn do wspomagania wlać do Nissana Primera 2.0TD? I czy można dolać nowy płyn do starego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kargul Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 power stearing firmy STP - ważny jest kolor płynu, wiec zanim kupisz sprawdz jaki kolor ty masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ATF - to jest do wspomagania czerwony Szkoda, ze nie wiadomo jaki masz rocznik samochodu Mozna uzupelniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobertN2.0TD Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ATF - to jest do wspomagania czerwony Szkoda, ze nie wiadomo jaki masz rocznik samochodu Mozna uzupelniac 1996 rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ATF to Automatic Transmision Fluid ..mogłem sie walnąć płyn do automatycznej skrzyni biegów Drexon ,,,,zwany.... obojętnie jaki raczej jest czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 P11 ATF 220, Dextron II. Poza tym nie wiem w czym problem bo u mnie jest na korku napisane:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.