Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Biały dym i zapach spalonego paliwa z tłumika-pomocy.

Gość forca_barca

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej nic poważnego się nie stało.

Poszły chłodnice więc nie ma obiegu i chłodzenia. Silnik jak właczyłeś ma wyższe obroty pewnie przez temperaturę jaka panuje.

Poza chłodnicami i wzmocnieniem to w tym miejscu nie ma się za bardzo co zniszczyć więc raczej nic powaznego sie nie stało. Dobrze że odrazu zjechałeś i wyłączyłes silnik bo bez obiegu to nawet przy takich niskich temperaturach silnik Zty łapie momentalnie temperaturę.

Nie uruchamiaj teraz silnika.

Wymienisz uszkodzone rzeczy i będzie latał jak nowy ;)

Jak byś szukał gratów do naprawy to możesz do mnie uderzyć bo mam dojście do dobrych cen. ( w ASO jak dobrze pamiętam to za samą obódowę wentylatorów chcą 1700zł :) )

Który rok auta bo była zmiana chłodnic w 2007r

To już moja druga Zta więc coś tam o tym aucie wiem ;)

Dobry serwis jest przy wyścigach konnych ( ten salon co GT-Ry tam sprzedają, chyba przy Puławskiej ten salon jest )

Choć tam to skasują Cie strasznie

Ale to wszystko Ci zrobią też w Ecuperformance bo chłopaki ogarniają i cena będzie dużo niższa niż w ASO i usługa pewnie lepszej jakości :)

Daj do siebie jakiś namiar na priv ( gg lub tel ) to jak będę latał z kumplem co ma tez Zte to się złapiemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...