Gość Seewolf Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Z tego co widzę schowek pod siedzeniem pasażera był montowany w modelach wyprodukowanych do grudnia 2010... Tak wychodzi ale nikt z posiadaczy rocznika 2011 jeszcze jednoznacznie tego nie potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Tak mi się wydaje na 99%. Wielkie PRZEPRASZAM za wprowadzenie w błąd.Dwa dni temu odebrałem samochód i wielkie zdziwko pod siedzeniem pasażera nie ma schowka ,nawet żadnych prowadnic.W salonie sprawdzałem innego QQ tam był, tylko teraz nie wiem czy zależało to od tego że była to wersja +2,czy może był z rocznika 2010. Pozdrawiam. I mam jeszcze pytanie, czy przy odbiorze samochodu mieliście na stanie apteczkę pierwszej pomocy.U mnie takowej brak Witam, jak ja swojego odbierałem w połowie grudnia 2010, to w salonie mieli już dane dotyczące wersji 2011. I wtedy wyraźnie mi powiedzieli, że się mam cieszyć, że ten schowek jeszcze jest, bo od roku 2011 go już nie będzie. Czemu go nie ma? Tego nie wiem... Edytowane 24 Lutego 2011 przez Marek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seewolf Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam, jak ja swojego odbierałem w połowie grudnia 2010, to w salonie mieli już dane dotyczące wersji 2011. I wtedy wyraźnie mi powiedzieli, że się mam cieszyć, że ten schowek jeszcze jest, bo od roku 2011 go już nie będzie. Czemu go nie ma? Tego nie wiem... No to w moim przypadku kapota... Liczyłem na ten schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mój rocznik 2011 i po schowku ani śladu, wypustów na otwory do wycieraczki gumowej dla pasażera też niet (only dla kierowcy). Ale za to mam wygłuszenie pokrywy maski. To tak na świeżo z dzisiaj. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Mój rocznik 2011 i po schowku ani śladu, wypustów na otwory do wycieraczki gumowej dla pasażera też niet (only dla kierowcy). Ale za to mam wygłuszenie pokrywy maski. To tak na świeżo z dzisiaj. Pozdr A to też nie nowość - bo u mnie jest i mata i ... osłona silnika - odbierany 11-12-2010. Edytowane 24 Lutego 2011 przez Jaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokolino Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 To jak jest z tym schowkiem pod siedzeniem ? Tydzień temu gdy zamawiałem QQ to dostałem nowy katalog o QQ i w nim nadal jest pokazany schowek i ileż to rzeczy można w nim schować. Jeśli nie będzie schowka po odbiorze to będę mógł teoretycznie wystąpić o rekompensatę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 To jak jest z tym schowkiem pod siedzeniem ? Tydzień temu gdy zamawiałem QQ to dostałem nowy katalog o QQ i w nim nadal jest pokazany schowek i ileż to rzeczy można w nim schować. Jeśli nie będzie schowka po odbiorze to będę mógł teoretycznie wystąpić o rekompensatę :D Jak to prawnik powiedział : "wymiana auta na nowy" - co w tym przypadku nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość templar83 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jak to prawnik powiedział : "wymiana auta na nowy" - co w tym przypadku nic nie zmieni ale powaznie nie ma tego schowka? dla mnei on by byl bardzo praktyczny... a diler nic nie mowil ze nie bedzie gdzies za 2 tyg. powinienem odebrac QQ i troche sie zaczalem denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokolino Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Mi również dealer nic nie mówił. Wprawdzie odbiór mam za 3 miesiące ale wolałbym mieć ten schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qashqai Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ale powaznie nie ma tego schowka? dla mnei on by byl bardzo praktyczny... a diler nic nie mowil ze nie bedzie gdzies za 2 tyg. powinienem odebrac QQ i troche sie zaczalem denerwowac Koledzy z tymi schowkami pod siedzeniem to jakaś ściema. To co opisujecie że są one w roczniku 2010 to jest nie prawda, kupiłem QQ w połowie roku 2010 i nie mam ani schowka ani wygłuszenia komory silnika. A jeśli chodzi o miejsce na napoje to jest ich tyle że można wpaść w nałóg, i jeszcze jedno - miałem już kilka bryczek ale pierwszy raz widzę nie pomalowaną komorę silnika lakierem jak reszta auta ??!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorun Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 (...) Koledzy z tymi schowkami pod siedzeniem to jakaś ściema. To co opisujecie że są one w roczniku 2010 to jest nie prawda, kupiłem QQ w połowie roku 2010 i nie mam ani schowka ani wygłuszenia komory silnika (...) Odebrany w lipcu 2010... Schowek pod siedzeniem jest, maty wygłuszającej nie ma. Wychodzi na to, że w fabryce grają chyba w marynarza co w którym QQ zamontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marc1207 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam, odebrany w sierpniu 2010 ma schowek pod siedzeniem pasażera. Komora silnika wytłumiona matą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom112 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 kupiłem auto w grudniu 2010r. i schowek mam pod siedzeniem, wygłuszenie silnika też i mate pod klapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert k Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Koledzy z tymi schowkami pod siedzeniem to jakaś ściema. To co opisujecie że są one w roczniku 2010 to jest nie prawda, kupiłem QQ w połowie roku 2010 i nie mam ani schowka ani wygłuszenia komory silnika. A jeśli chodzi o miejsce na napoje to jest ich tyle że można wpaść w nałóg, i jeszcze jedno - miałem już kilka bryczek ale pierwszy raz widzę nie pomalowaną komorę silnika lakierem jak reszta auta ??!!!!!!! Witam. Pewnie masz wersję Visia,w tej wersji nie montowali schowków. A tak na marginesie wkurza mnie ta polityka Nissana ,zamiast z roku na rok coś poprawiać iść z duchem czasu, to oni robią na odwrót.Przy następnym liftingu zamiast zamontować lampy do jazdy dziennej to może zlikwidują te przeciw mgielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A tak na marginesie wkurza mnie ta polityka Nissana ,zamiast z roku na rok coś poprawiać iść z duchem czasu, to oni robią na odwrót.Przy następnym liftingu zamiast zamontować lampy do jazdy dziennej to może zlikwidują te przeciw mgielne. Jak QQ przestanie się sprzedawać tak jak to jest teraz to nadrobią to moment i światła dzienne też się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Don Kroko Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Mój QQ+2 I-way czeka u dealera na odbiór - niestety schowka pod siedzeniem pasażera - niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ja mam ten schowek - kiedys trzymalem tam latarke ale latała jak przyspieszalem/hamowalem - wiec jest pusty i w sumie to mi zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ja mam ten schowek - kiedys trzymalem tam latarke ale latała jak przyspieszalem/hamowalem - wiec jest pusty i w sumie to mi zbędny hehehe ja dwa dni temu chciałem schować papiery do schowka żeby nie leżały na widoku i nie kusiły potencjalnych zainteresowanych - efekt schowek został mi w ręce :/ później musiałem się gimnastykować żeby go z powrotem wstawić w szyny, schowek ok ale chyba tylko na Cb-radio(w moim przypadku nie praktyczne bo muszę ściszać/miasto i pogłaśniać/trasa) albo na awaryjne czekoladki, które wożę w aucie zimą w razie jakiegoś mega kataklizmu żeby przeżyć w śnieżycy (na autostradzie lub drodze lokalnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja tam urządziłem śmietnik. W poprzednich samochodach miałem w schowku między fotelami ale ten taki duży, że zrobiło się szkoda... Pod fotelem pasażera sprawdza się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Okazuje się, że nie w każdym modelu taki schowek jest. W Acenta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Potwierdzam na 100% ze qq+2 z 2011 roku nie mają tego schowka pod fotelem pasażera. W sobotę odbierałem qq+2 w wersji TEKNA. I jeszcze ciekawszy temat NIE MA KLUCZA DO ŚRUB KÓŁ. Nissan zaczyna oszczędzać na wszystkim co można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokolino Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To jest kpina... w czerwcu mam odbiór i nie wyjdę z salonu bez klucza. Lewarek przeżyję ale klucz w aucie za tyle pieniędzy musi być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Potwierdzam na 100% ze qq+2 z 2011 roku nie mają tego schowka pod fotelem pasażera. W sobotę odbierałem qq+2 w wersji TEKNA. I jeszcze ciekawszy temat NIE MA KLUCZA DO ŚRUB KÓŁ. Nissan zaczyna oszczędzać na wszystkim co można. Bo nie ma też koła zapasowego. Tak niestety zawsze było w naszej wersji :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a właśnie że nie, bo w listopadzie odbierałem pierwszego qq+2 i wszystko było oprócz podnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a właśnie że nie, bo w listopadzie odbierałem pierwszego qq+2 i wszystko było oprócz podnośnika. QQ+2 Tekna z kołem zapasowym ?! Nawet wg cennika nie powinno go tam być. Jaki sens dawać koło bez podnośnika? Chyba jakaś radosna twórczość dilera lub Johnego na taśmie. Ja odbierałem 30 października i był tylko zestaw naprawczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi