Gość Stasheq Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Piszczenie już mnie do szału doprowadza. Polega na tym, że czesami sobie zapiszczy to dłużej to krócej, czasami nie, czasami piszczy nawet gdy się stoi np. na światłach, czasami można przejechać pół miasta i nic się nie usłyszy. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 a skąd piszczy? może jakiś pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stasheq Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 niestety nie potrafie okreslic skad piszczy, zalezy z ktorej strony okno bardziej otwarte ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ala jeżeli piszczy kiedy stoi, to niema nic łatwiejszego niż wysiąść i posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 mnie też piszczało, troszkę brzęczało, początkowo rzadziej, później częściej na niskich obrotach - poluzowany wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stasheq Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nawet nie pomyślałem. We wtorek jade do lokalnego majstra i będzie szukał przyczyny, wspomnę o wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 jest tam taka osłona na rurze złożona z dwóch części - górnej i dolnej, które są spiętę dwoma zapięciami - jedno się poluzowało i wystarczyło dokręcić, drugie zaś - niestety - przerdzewiało i póki co zastosowałem kawałek drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stasheq Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Usterka naprawiona. To było dokładnie to o czym napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 moze jeszce piszczec uchwyt rury wydechowej urwany albo cos;] ja zastosowalem kawalekblaszki i srubke;] a na te blaszki obejme :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek6288 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mi tez piszczy jak jade od 1 biegu do 4 przy 5 juz nie ale jak jade na 4 to tak ale wcisne sprzegło i juz mi nie piszczy puszcze to od nowa dziwne nie wiem o co chodzi mozecie podac jakos przyczyne pozdr ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi