rob620922 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie mam pojęcia czy tak powinno być Przy odpalonym silniku gdy wciskam pedał hamulca on powoli opada / ale nie do samego dołu / Może to problem pompki hamulcowej / płyn nie ubywa tzn.żadnego wycieku nie ma / W innym temacie napisałem że mam problem także z ABS Czy to może być problem powiązany z hamulcami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hiszpan 207 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 obstawiam problem z serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tak sie sprawdza wspomaganie hamulcow - powinno tak byc, ze opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dokładnie. Napompuj na wyłączonym silniku, zapalisz i wtedy pedał powoli spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friday71 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 zobacz czy przy wylaczonym tez bedzie opadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob620922 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki za odpowiedż Własnie przy wyłączonym silniku pedał hamulca nie opada pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.