Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] pali sie check engine

Gość zarzewiak

Rekomendowane odpowiedzi

witam ostanio pojawila mi sie kontrolka check engine czy to jets powazna sprawa czy mozna przymknac oko jak narzie spalanie w normie nie odczuwam roznicy dodam ze mam wyjety katalizator i mam go zastapiony tylko rura dlatego sie pali komputer swiruje daje miesznake slabo czy mozna tak jezdzic nie bedzie wiekszych powiklan jesli o przeglady chodzi o przeglady auto przechodzi idealnie

witam ostanio pojawila mi sie kontrolka check engine czy to jets powazna sprawa czy mozna przymknac oko jak narzie spalanie w normie nie odczuwam roznicy dodam ze mam wyjety katalizator i mam go zastapiony tylko rura dlatego sie pali komputer swiruje daje miesznake slabo czy mozna tak jezdzic nie bedzie wiekszych powiklan jesli o przeglady chodzi o przeglady auto przechodzi idealnie

osobiscie przyknalbym oko a jak bardzo razi to wylaczylbym to cholerna zolta lampke a w ogole to bym dodal kilka przecinkow i kropek

pumba, te kropki i przecinki u siebie czy zarzewiaka? :whistle:

zarzewiak podłączenie pod komputer wyjaśni sytuację, check zaczął się świeci od razu po wyjęciu kata? Poza tym, nie piszesz co to za silnik

pumba, te kropki i przecinki u siebie czy zarzewiaka? :whistle:

to celowo. Staram się nie zwracać uwagi na błędy (zdarza się każdemu) ale to już jest po prostu niechlujstwo i brak szacunku dla innych którzy muszą coś takiego czytać :rolleyes2:

auto wykrywa problem i przechodzi w stan techniczny , silnik muli i wiecej bedzie palić

Ja zatkałem EGR trochę pojeździłem i zaczęła się palić.. Olałem to i tyle.. Jak chodziła tak chodzi.. Fakt, że teraz przy tych mrozach trochę lepiej (check gaśnie mi jak są mrozy :rofl: ) ale na dobrą sprawę się tym nie przejmuję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...