muchamati2 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam mam problem z moją centralka otóz ostatnio od 2 tyg zauwazyłem z ejest cos nie tak poniewaz jak otworze z pilota drzwi to sie otworza i po sekundzie zamkna dopiero musze je zamknąc z pilota i dopiero otworzyc i jest ok. Co moze byc nie tak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mckodex Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam mam problem z moją centralka otóz ostatnio od 2 tyg zauwazyłem z ejest cos nie tak poniewaz jak otworze z pilota drzwi to sie otworza i po sekundzie zamkna dopiero musze je zamknąc z pilota i dopiero otworzyc i jest ok. Co moze byc nie tak??? Witam taką samą sytuację ostatnio miałem, podładuj akumulator powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No tak ale samochód dobrze pali to aku jest chyba ok??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Też tak nieraz mam w te mrozy... Niestety jak jest zimno to wszystko ciężej chodzi i po prostu aku nie ma siły tego do końca otworzyć i dlatego się zamyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Aha... Dziekowac za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.