Gość turo99 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 I weź tu zaufaj takiemu "mechanikowi". Dzięki za cynk, swoją drogą ja na własnym przykładzie zrozumiałem, ze u nas w Kraju to z zakładami samowolka jest totalna. Byle kto, byle gdzie, byle co. Z tego co wyczytałem to dość specjalistyczny zakład, więc tym łatwiej się nabrać. Mogę zapytać, ile Cię ta akcja kosztowała? 520zł zapłaciłem za same wtryski używki , 600zł robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siem Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 witam, czy może ktoś napisać mniej więcej jak dobrać się do pompy czy trzeba opuszczać silnik, jaki myk na odkręcenie kół zębatych etc. pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi