SlawekS25 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam. Muszę wymienić szkło (wkład) lusterka od strony pasażera ale mam pytanie: czy wystarczy kupić tylko same szkło np takie czy musi być z tą matą podgrzewaną takie jak tu. Lusterka mam elektryczne i podgrzewane. Może ktoś z Was wymieniał/rozbebeszał lusterko i wie czy ta mata grzewcza jest na stałe w "obudowie" lusterka czy przyczepiona do szkła lusterka.. Auto jak w podpisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam. Muszę wymienić szkło (wkład) lusterka od strony pasażera ale mam pytanie: czy wystarczy kupić tylko same szkło np takie czy musi być z tą matą podgrzewaną takie jak tu. Lusterka mam elektryczne i podgrzewane. Może ktoś z Was wymieniał/rozbebeszał lusterko i wie czy ta mata grzewcza jest na stałe w "obudowie" lusterka czy przyczepiona do szkła lusterka.. Auto jak w podpisie. Na jakieś 99% mata jest przyklejana, ponieważ można spokojnie kupić maty grzewcze i zrobić sobie podgrzewane lusterka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nowe szkło nowy ogrzewacz . Starego ogrzewacza nie odkleisz a koszt 10 zł to nie majątek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 musisz kupic szklo podgrzewane... ostatnio z mojego lusterka zostalo tylko szklo, cala obudowa poszla w drzazgi, wiec zdarzylem sie przyjrzec, a szklo schowalem "na w razie czego" na marginesie, nowe szklo na tej aukcji kosztuje 80zl, ja cale lusterko z obudowa, mechanizmami i podgrzewanym szklem kupilem za tyle samo, od uzytkownika tego forum. wiec popytaj, poszukaj... moze znajdziesz taniej. zawsze na piwo zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi88 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak jestes z warszawy to zamiast sie bawic w zakupy na allegro i skladanie moge polecic ten zaklad: PRODUKCJA I NAPRAWA LUSTEREK SAMOCHODOWYCH ul. ŚWIDNICKA 4C 03-509 WARSZAWA , MAZOWIECKIE Telefon: 0226785170 Ja juz dwa razy u nich lusterko wymienialem. Jesli maja na stanie nowe (zazwyczaj maja) to facet wyciaga stare rozwalone, odkleja mate grzewcza, sprawdza czy przewodzi prad, nakleja na nowe lustereczko i zaklada. Roboty 5 minut a koszt okolo 25 zeta szklo z wymianka. Jesli mata grzecza jest przerwana to maja swoje w sprzedazy. Znalazlem tez ich stronke: http://www.lusterka.win.pl/index.php?pilot=glowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekS25 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak jestes z warszawy to zamiast sie bawic w zakupy na allegro i skladanie moge polecic ten zaklad: PRODUKCJA I NAPRAWA LUSTEREK SAMOCHODOWYCH ul. ŚWIDNICKA 4C 03-509 WARSZAWA , MAZOWIECKIE Telefon: 0226785170 Ja juz dwa razy u nich lusterko wymienialem. Jesli maja na stanie nowe (zazwyczaj maja) to facet wyciaga stare rozwalone, odkleja mate grzewcza, sprawdza czy przewodzi prad, nakleja na nowe lustereczko i zaklada. Roboty 5 minut a koszt okolo 25 zeta szklo z wymianka. Jesli mata grzecza jest przerwana to maja swoje w sprzedazy. Znalazlem tez ich stronke: http://www.lusterka....hp?pilot=glowna Widziałem niedawno tą stronkę i się zastanawiałem nad tym; jutro po robocie podjadę bo mam po drodze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.