jacort Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, jestem włascicielem primerki p10 od jakiegoś miesiąc i mam pytanie, gdzie znajduje sie filtr paliwa?? bo nigdzie go niewidze. Powiem tylko że mam silnik 1.6 16v 90km. Z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, jestem włascicielem primerki p10 od jakiegoś miesiąc i mam pytanie, gdzie znajduje sie filtr paliwa?? bo nigdzie go niewidze. Powiem tylko że mam silnik 1.6 16v 90km. Z góry dzięki i pozdrawiam Cześć Nie wiem jak jest w P10 ale w p11 jest na przegrodzie czołowej, stojąc przodem do silnika po prawej stronie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam, jestem włascicielem primerki p10 od jakiegoś miesiąc i mam pytanie, gdzie znajduje sie filtr paliwa?? bo nigdzie go niewidze. Powiem tylko że mam silnik 1.6 16v 90km. Z góry dzięki i pozdrawiam dokladnie na przegrodzie po prawej stronie taki plastikowy napewno znajdziesz bo nic tam innego niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.