Yankee Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam! Chciałbym się dowiedzieć po czym poznać jaką się ma sprężarkę a co za tym idzie ile należy wlewać chłodziwa do klimy (sa 2 wersje wg ksiązki) 500ml czy 600ml ? mam almerę hatchbacka z 96 roku jeśli to w czymś pomoże. Proszę o rady, pozdrawiam, Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Czy masz jakieś oznaczenie, typ klimy itp. to sprawdzę, ja mam tę na 500g, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Sprawdź na prawym kielichu, u mnie była naklejka z informacją ile i jakiego chłodziwa wchodzi do układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 U mnie nalepka z typem jest na pokrywie silnika, od wewnątrz, mniej więcej na wysokości gdzie łączy się z grilem (kratką wlotu powietrza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.