Gość zigirin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Słuchajcie mam nietypową prośbę.... Otóż jak widać na załączonym zdjęciu zgubiłem taką plastikową zatyczkę, która jest przy halogenach w mojej almerce. Niestety kamień uderzył(dobrze, że nie w klosz), pękła i przez jakiś czas się trzymała, ale dzis odpadła podczas jazdy i to nie wiem gdzie i kiedy. Dlatego pytam, czy przypadkiem ktoś z Was nie ma takiej u siebie na zbyciu z jakiegoś starego halogena, albo po prostu wie, czy coś takiego w ogóle można dostać gdzieś?? Chodzi mi o lewą stronę, dla porównania daje też fotkę prawej dobrej, żebyście wiedzieli jak to wygląda, choć pewnie i tak większość wie;) Edytowane 5 Lutego 2010 przez zigirin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Towar dosyć mocno poszukiwany. Powinienem mieć coś takiego tylko musiał bym sprawdzić którą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Towar dosyć mocno poszukiwany. Powinienem mieć coś takiego tylko musiał bym sprawdzić którą stronę. Sprawdz jesli mozesz;) Bylbym wdzieczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 nawet bardzo poszukiwany i trudno dostępny. Jeśli możesz to sprawdź też do zwykłej N15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ołłłł...to jak bedzie sprawdzal to ja bym tez poprosil o zerkniecie na prawa tak zaslepke...ciezko to gdziekolwiek dostac:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ołłłł...to jak bedzie sprawdzal to ja bym tez poprosil o zerkniecie na prawa tak zaslepke...ciezko to gdziekolwiek dostac:) Pozdrawiam i tak byłem pierwszy;P a co do trudności z dostaniem , to niestety racja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 i tak byłem pierwszy;P no tak tylko ze Ja chce prawa aTy lewa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Też szukam. Jeśli ktoś ma to prosze o kontakt na PW. edit: chodzi o lewą stronę. Edytowane 12 Lutego 2010 przez uchmanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietraaak Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 to panowie mam chyba dobra wiadomosc bo w miejscowosci obok ktorej mieszkam jest zaje...cie duzy szrot samochodowy i co jestem tam po cos do mojego auta to widze zatyczek na halogeny w zderzaku(z czarnego plastiku) jest pelno ,podczas gdy ja poszukuje samych halogenow do kupienia.Niestety to miasto nie lezy w PL... lecz w odwiedzinach u rodziny jestem co jakis czas i co to zatyczek to mozna sie zawsze "dogadac" np.na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GW_Dex Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 a ja nie szukam ani prawej ani lewej... próbowałem ostatnioo zdemontować halogen prawy i nie bardzo wiem jak to zrobić... może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioss Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ha !! szukam tego czegoś od bardzo dawna, dołączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi