Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] GTI halogeny zatyczka, zaślepka - coś takiego

Gość zigirin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie mam nietypową prośbę.... Otóż jak widać na załączonym zdjęciu zgubiłem taką plastikową zatyczkę, która jest przy halogenach w mojej almerce. Niestety kamień uderzył(dobrze, że nie w klosz), pękła i przez jakiś czas się trzymała, ale dzis odpadła podczas jazdy i to nie wiem gdzie i kiedy. Dlatego pytam, czy przypadkiem ktoś z Was nie ma takiej u siebie na zbyciu z jakiegoś starego halogena, albo po prostu wie, czy coś takiego w ogóle można dostać gdzieś?? Chodzi mi o lewą stronę, dla porównania daje też fotkę prawej dobrej, żebyście wiedzieli jak to wygląda, choć pewnie i tak większość wie;)

post-20514-1265390017,2775_thumb.jpg

post-20514-1265390903,9256_thumb.jpg

Edytowane przez zigirin

Towar dosyć mocno poszukiwany. :blink: Powinienem mieć coś takiego tylko musiał bym sprawdzić którą stronę.

ołłłł...to jak bedzie sprawdzal to ja bym tez poprosil o zerkniecie na prawa tak zaslepke...ciezko to gdziekolwiek dostac:)

Pozdrawiam

i tak byłem pierwszy;P a co do trudności z dostaniem , to niestety racja:(

• 1 miesiąc temu...
Gość Pietraaak

to panowie mam chyba dobra wiadomosc bo w miejscowosci obok ktorej mieszkam jest zaje...cie duzy szrot samochodowy i co jestem tam po cos do mojego auta to widze zatyczek na halogeny w zderzaku(z czarnego plastiku) jest pelno ,podczas gdy ja poszukuje samych halogenow do kupienia.Niestety to miasto nie lezy w PL...:( lecz w odwiedzinach u rodziny jestem co jakis czas i co to zatyczek to mozna sie zawsze "dogadac" np.na priv

• 4 tygodnie później...

a ja nie szukam ani prawej ani lewej...

próbowałem ostatnioo zdemontować halogen prawy i nie bardzo wiem jak to zrobić...

może ktoś pomóc?