adamkruszewski1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Jestem właścicielem almerki 1,4 z `97r. Gdy dziś jechalem na ladnej, prostej i równej drodze nagle poczulem w kierownicy straszne drgania (przypominal mi to jazde rowerem z tzw "ósemką") a od jakiegos czasy slychac jakies stukoty z okolic kól przednich. W zeszłym tygodniu robilem przeglad i powiedzieli mi na diagnostyce ze sworzen zaczyna "siadac". Czy to on moze byc winny? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Jestem właścicielem almerki 1,4 z `97r. Gdy dziś jechalem na ladnej, prostej i równej drodze nagle poczulem w kierownicy straszne drgania (przypominal mi to jazde rowerem z tzw "ósemką") a od jakiegos czasy slychac jakies stukoty z okolic kól przednich. W zeszłym tygodniu robilem przeglad i powiedzieli mi na diagnostyce ze sworzen zaczyna "siadac". Czy to on moze byc winny? Prosze o pomoc właśnie twoje klocki hamulcowe lub inny element hamulców (n.p.tarcze)dokończyły żywota(na 99% hamulce)sworzeń też sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkruszewski1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 NA PRZEGLADZIE WYKAZALO ZE MAM DOBRE HAMULCE. A OD WYMIANY TARCZ I KLOCKOW ZROBILEM JAKIES 15TYS KM. DZIEKI ZA TROP!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.