Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kierownica

adamkruszewski1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem właścicielem almerki 1,4 z `97r. Gdy dziś jechalem na ladnej, prostej i równej drodze nagle poczulem w kierownicy straszne drgania (przypominal mi to jazde rowerem z tzw "ósemką") a od jakiegos czasy slychac jakies stukoty z okolic kól przednich. W zeszłym tygodniu robilem przeglad i powiedzieli mi na diagnostyce ze sworzen zaczyna "siadac". Czy to on moze byc winny? Prosze o pomoc

Witam

Jestem właścicielem almerki 1,4 z `97r. Gdy dziś jechalem na ladnej, prostej i równej drodze nagle poczulem w kierownicy straszne drgania (przypominal mi to jazde rowerem z tzw "ósemką") a od jakiegos czasy slychac jakies stukoty z okolic kól przednich. W zeszłym tygodniu robilem przeglad i powiedzieli mi na diagnostyce ze sworzen zaczyna "siadac". Czy to on moze byc winny? Prosze o pomoc

właśnie twoje klocki hamulcowe lub inny element hamulców (n.p.tarcze)dokończyły żywota(na 99% hamulce)sworzeń też sprawdź.

NA PRZEGLADZIE WYKAZALO ZE MAM DOBRE HAMULCE. A OD WYMIANY TARCZ I KLOCKOW ZROBILEM JAKIES 15TYS KM. DZIEKI ZA TROP!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...