Gość mlodykulka Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam. Posiadam Primere P11 1.6 16V 1997r. Jechalem dzis autkiem bylo wszystko dobrze.. az do czasu. nagle samochod przestał chodzic i juz nie zapala.. Podczas krecenia czuc tylko benzyne.. Czy to aparat zapłnowy poszedl? Jak do tego dojsc? Jak rozbiore to cos zobacze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodykulka Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam dzis rozebralem aparat i bylo ok do czasu. zrobilem 5 km i znowu to samo... aparat wymienic? posiadam primere 1.6 16v. aparat musi byc od 1.6 czy moze byc 2.0? bo 1.6 jest ciezko znalezc;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam dzis rozebralem aparat i bylo ok do czasu. zrobilem 5 km i znowu to samo... aparat wymienic? posiadam primere 1.6 16v. aparat musi byc od 1.6 czy moze byc 2.0? bo 1.6 jest ciezko znalezc;/ A co jest z tym aparatem ? Co się z nim stało? Bo nic nie napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodykulka Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A wiec. Jechalem, nagle samochod zgasł i juz nie odpalil... nawet na pych.. iskra nie idzie. Postanowilem zdjąć kopulke i wszystko wyczyscic - wyczyscilem i bylo ok na 5 km. Znowu zaczelo sie to samo. Nie wiem czy wystarczy zmienic kopulke? czy aparat zaponowy? Jeśli aparat zapłonowy to jaki? Musi byc od 1.6? czy tez moze byc od 1.8? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.Adam Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a masz iskrę na świecach, bo to zasadnicze pytanie, jak nie masz iskry to pierwsze sprawdź kopułkę i palec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A wiec. Jechalem, nagle samochod zgasł i juz nie odpalil... nawet na pych.. iskra nie idzie. Postanowilem zdjąć kopulke i wszystko wyczyscic - wyczyscilem i bylo ok na 5 km. Znowu zaczelo sie to samo. Nie wiem czy wystarczy zmienic kopulke? czy aparat zaponowy? Jeśli aparat zapłonowy to jaki? Musi byc od 1.6? czy tez moze byc od 1.8? Pozdrawiam Nie miałem takich objawów, ale jak chcesz kupić aparat to pasuje też od nissana sunny to te same silniki tylko wtrysk czy gaźnik bo są inne. A jak chcesz kopułkę to kup też palec rozdzielacza w sumie zapłacisz ok 60 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz74 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć miałem to samo z moją primerką,zaparkowałem ,zgasiłem i już nie odpaliłem ale do rzeczy lepiej sprawdzić czy to nie sam moduł zapłonu jak nie wiem byłem u elektryka,cały aparat jest drogi mi siadł moduł który też jest prawie nie do kupienia ale jest gość w Zielonej Górze który regeneruje te moduły,łatwo się z nim dogadać miły chłop w razie potrzeby podam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodykulka Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć miałem to samo z moją primerką,zaparkowałem ,zgasiłem i już nie odpaliłem ale do rzeczy lepiej sprawdzić czy to nie sam moduł zapłonu jak nie wiem byłem u elektryka,cały aparat jest drogi mi siadł moduł który też jest prawie nie do kupienia ale jest gość w Zielonej Górze który regeneruje te moduły,łatwo się z nim dogadać miły chłop w razie potrzeby podam kontakt A wiesz może gdzie znajduje sie ten moduł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz74 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A wiesz może gdzie znajduje sie ten moduł?? moduł znajduje się przy aparacie tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Witam. Mariusz74 podaj adres do tego elektryka w Zielonej Gorze co naprawial Ci aparat zaplonowy. Moj tel 667644994 Pozdrawiam Edytowane 11 Lutego 2010 przez endriu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz74 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Witam. Mariusz74 podaj adres do tego elektryka w Zielonej Gorze co naprawial Ci aparat zaplonowy. Moj tel 667644994 Pozdrawiam adres i telefon do elektryka Mariusz Dalewski ul.Piaskowa 15/9 tel.602 257 695 oczywiście Zielona Góra Edytowane 12 Lutego 2010 przez mariusz74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi