Dani Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Primera P11 Mam dosyć dziwny problem z radiem(radio seryjne) i nie wiem jak się go pozbyć.Mianowicie gdy włączę radio to wszystko gra ładnie ale wyświetlacz jest blady,tzn pokazuje tylko częściowo ale jak pochodzi trochę to zaczyna ładnie świecić i cyfry oraz litery są bardzo wyraźne. Myślałem ze to problem z radiem wiec zainstalowałem drugie radio firmy Sony,gdy rano przyszedłem do samochodu znowu to samo i na wyświetlaczu świeci się tylko kilka kresek a nie cale litery i cyfry. Pojeździłem trochę i wszystko wróciło do normy lecz po zostawieniu auta na 2 godziny znowu ta sama historia. Dodam tylko ze nie wpływa to w żaden sposób na poprawność działania radia,wszystkie przyciski reagują i wszystko dobrze gra. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?? Z góry dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Powodem może być niska temperatura. Jak już się auto troch rozgrzeje wszystko wraca do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Powodem może być niska temperatura. Jak już się auto troch rozgrzeje wszystko wraca do normy. Cześć Tu gdzie jestem jest za dnia w granicach 5-10 stopni w plusie wiec temperatura nie jest raczej tego powodem. Jakieś inne pomysły? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.