Gość michal.dabrowski4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam mam pytanko...wypialem wczoraj stare radio z kostek i podlaczylem inne,nowe radio.po tym nie mam teraz postojówe z przodu i stylu,nie ma tez podswietlenia zegarow i wszistkich przelacznikow.czy moze mial ktos podobny problem? Primera P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam mam pytanko...wypialem wczoraj stare radio z kostek i podlaczylem inne,nowe radio.po tym nie mam teraz postojówe z przodu i stylu,nie ma tez podswietlenia zegarow i wszistkich przelacznikow.czy moze mial ktos podobny problem? Primera P11 Czesc Czyli co,wypioles wpioles kostkę i światła znikły?Nic nie grzebałeś z kablami,nie zrobiłeś jakiegoś zwarcia? Sprawdzałeś już bezpieczniki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 no to poszedł bezpiecznik , podświetlenie jest zazwyczaj razem z postojowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Bezpiecznik TAIL pod maską obok akumulatora do wymiany przepaliłeś jak radio wyjmowałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal.dabrowski4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Bezpiecznik TAIL pod maską obok akumulatora do wymiany przepaliłeś jak radio wyjmowałeś . Dzięki wielkie już wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.