Gość maciejk52 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich mam takie pytanie. Ponieważ wiem na 100% że nie działa mi prawy sensor abs mogę kupić za niewielkie pieniądze taki sensor ale wymontowany z lewego kola. Pytanie jest takie czy długość przewodu jest taka sama prawego co lewego. a drugie czy primera p10 ma taki sam czujnik jak P11? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam Pana Prawdopodobnie długość przewodu będzie taka sama, jest wpinany w kostkę instalacji umieszczoną zapewne w okolicy amortyzatora. W Primerze P12 wystarczy podpiąć tylko i kontrolka gaśnie jeśli jest sprawny. Myślę, że da radę sprawdzić na skręconym kole i odrobinę podniesionym samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.