Gość M-SP Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich miłośników marki Stałem się posiadaczem patrola 2.8d 3 lata temu prawdopodobnie hiszpana i rozleciał się dyfer + sprzęgiełka na piastach pękły, więc pytanie 1.czy most w GR są inne czy środek dyfer podejdzie 2.zamiana całego mostu od GR-a bo wydaje się że są one szersze rozstaw kół Prosił bym o pomoc w tej sprawie kupic cały most od gr-a czy naprawiac stary Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M-SP Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A zamiana mostu od gr-a ten jest inaczej zawieszony na sprężynach a u mnie na piórach, czy ktoś posiada wiedzę o ile one są szersze i czy swap ma sens czy zbyt wiele zmian. Dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Doszukałem się w zniszczonym dowodzie takich oznaczeń SILNIK D-RD28 TYP CY260 KY260FQ Może dzięki tym oznaczeniom ktoś mi pomoże ustalic jaki napęd został użyty i jaki najlepiej zaadoptowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.