Gość art2850 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 witam, przepaliła mi się żarówka STOP, dysponuję jedynie instrukcją w jęz. duńskim więc traktuję ją jako komiks. wg niego aby wymienić żarówkę w lampie należy odkręcić dwie śruby i wyjąć całą lampę. Niestety po odkręceniu śrub lampę dalej coś trzyma, ma ktoś jakiś pomysł? pozdrawiam art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Może coś takiego ci pomoże? http://nissan4u.com/parts/x_trail/el_t30/2006_10/type_44/body_electrical/rear_combination_lamp_licence_plate_lamp_and_high_mounting_stop_lamp/ Pozdrawiam V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kodi Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ja wymieniałem u siebie. Trzeba odkręcić co jest do odkręcenia i z lekka wyszarpnąć. Nie ma innej metody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 tak potwierdzam trzeba wyszarpać ale lekko ,ja wymieniałem żarówkę jakoś dwa lata temu i co dobrze pamiętam są tam trzy kołki które trzeba wyszarpnąć możesz podłożyć linijkę pod lampę i spróbować ,a jak się dobrze przyjrzysz to je widać(kołki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.