kubalon Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Wyczyść i sformatuj, muzyka powinna być w mp3, w innym formacie, przynajmniej u mnie, nie odtwarza. Muzykę mam w katalogach z okładkami a dopieszczam jeszcze w programie mp3tag i hula. Jeszcze co zauważyłem lepiej gra w 256 niż 320 bitratach Edytowane 12 Grudnia 2016 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie wiem na czym to polega ale kilka pendrive zaliczyłem, różnych marek, i dopiero mini Verbatim dał radę. Odtwarza bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie wiem na czym to polega ale kilka pendrive zaliczyłem, różnych marek, i dopiero mini Verbatim dał radę. Odtwarza bez problemu Verbatim.jpg jaka pojemność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 jaka pojemność ? 16 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalu2000 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Temat stary ale może komuś się przyda. Przetestowałem 4 pendrive'y o różnych pojemnościach i różnych producentów żaden nie działa. Działa za to na czytniku Accura ACC 4143 + SanDisk Ultra microSDHC Class 10 8GB i KINGSTON MICRO SD SDHC 32GB SDC10/32. Przypuszczam że może też działać na czytnikach innych producentów. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez rafalu2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 na tanim czytniku microSD z allegro czyta mi 32GB (Sandisk Ultra i Samsung) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi