xxalex Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Hejka ludzie, jestem nowy na tym zacnym forum. Na mojej gałeczce zmiany biegów schodzi chrom, niestety. W związku z tym mam pytanie: Czy ktoś wie gdzie kupić nowa gałkę, .. poza ASO oczywiście 450 zł, wolne żarty(na allegro chwilowo brak)? Ewentualnie czy ktoś próbował zmiany (skutecznej) na inny model. Jest problem z podnoszonym biegiem wstecznym, więc nie wszystkie pasują. Pomyślałem o podświetlanej na zamówienie, .. ale jakoś nie wydaje mi się , że one pasują, .. no i jak wpiąć zasilanie? Dzięki z górki za podpowiedzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 też długo polowałem ale w końcu kupiłem nową z nissana za mniej niż połowę ceny, udało się poszukaj też wśród x-traili, miały takie same gałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Mam w p12 przejechane 54 tyiące km. Gałka jak nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxalex Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 54 tyś km to nie wiele, poczekaj jeszcze pare tyś, .. to znany problem, słabo się spisali w tym miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie sprawdzę bo sprzedaję. Ale w Qashqaiu mam przetartą po 29000km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.