Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] wersje wyposażenia micry po 2000 roku

Gość tip98c
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam do was małe pytanie

próbowałem znaleźć odpowiedź via google oraz na forum, jednak albo wysyłam złe zapytania, albo po prostu nigdzie nie ma tego czego szukam.

interesuje mnie czym różniły się poszczególne warianty wyposażenia micr k11 z wersji po 2000 roku...

Comfort

Comfort High

Comfort Plus

no i pozostałe jakie były wtedy produkowane

takie dane dla k12 znalazłem bez problemu, jednak k11 skrycie broni przede mną swych tajemnic... :/

mam nadzieje, że ktoś z Was posiada taką wiedzę lub choćby doradzi jak tego szukać

pozdrawiam

Ja mam micre z 2001 rok ma lakierowane zderzaki ale lusterka to już nie poza tym to kompletny "golas" i nie mam pojęcia co to za wersja.

ja tez mam z 2001,i też kompletny golas,porzedni właściciel dołozył radyjko,dywaniki itp,natomiast ja dołozyłem,czujniki cofania jako ze jestem ON i są mi przydatne oraz nawigacje.

według papierów mam wszystkie od poprzednika jest wersja comfort,ale żeby to mieć to trzba jeszcze sporo dołozyć :wave:

witam,

moja micra to rocznik 2001 wersja 3d i mam 4 poduszli, elekrtyczne szyby oraz klima. Halogenów i uchylnych tylnych szyb brak :( szkoda...

ale jaka to wersja to nie mam pojęcia, przy ubezpieczaniu wyprałem pierwsza lepszą bo przy samym OC to i tak nie ma chyba wielkiego znaczenia. Natomiast na tylnej klapie mam napis "Fresh"

Pozdrawiam :rolleyes:

Czolem

moja K11 1.4 Fresh 3D '02 posiada:

- ABS

- 4 poduszki

- elektryczne szyby

- wspomaganie

- klime

zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia

brakuje jej obrotomierza :blink: i TURBO ;)... bo czasem jednak dostaje w tylek w konfrontacji z wiekszymi i mocniejszymi ;)... pod swiatlami, ale widok zdziwienia i niedowierzania na twarzach tych scigantow "bezcenny" :devil:

Gość portalboy

A ktore modele i od ktorego roku mialy silniki 1.0 o mocy 60 KM? W ogloszeniach spotykam wersje 55 KM i 60 KM. Wiem, ze sprzedajacy czesto oszukuja z moca silnika, czasem z niewiedzy, ale czesto w pelni swiadomie.