Gość kiper_76 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam wszystkich, jak w tytule mam problem z 5 biegiem w patrolu GR Y60 2,8. Auto kupilem w Niemczech, przejechałem nim 2000 km na 4 biegu (ogólnie do czwartego biegu jest ok). Problem zachodzi wtedy gdy wrzucam 5-ke, skrzynia zaczyna głosno chyrczeć w sumie to sam nie wiem jak opisać ten dzwiek ;-p Poziom oleju w skrzyni jest w porzadku. Nie widać żadnych wycieków. Gdyby ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem i znalazł na niego sposób byłbym wdzięczny za podsunięcie rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Moim zdaniem rozglądaj się za używaną skrzynią Jakiekolwiek nawet najmniejsze naprawy skrzyni są drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.