Gość zenek Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 CZY KTOŚ WIE JAK MOŻNA PRZESTROIĆ RADIO W NISSANIE QUEST 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam. 99% radyjek ze stanów nie da rady przestroić. A jak już da radę to nieraz chore koszta ( mnie powiedział od 300 zł w górę magik w Łodzi ). Ja zmieniłem na europejską wersję. Poszukaj jakiegoś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam. 99% radyjek ze stanów nie da rady przestroić. A jak już da radę to nieraz chore koszta ( mnie powiedział od 300 zł w górę magik w Łodzi ). Ja zmieniłem na europejską wersję. Poszukaj jakiegoś normalnego. Dzięki a masz może namiary na tego magika bo u mnie magików niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.