Gość PowerOne Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witajcie Nissaniaki Szukałem, szukałem i znaleźć nie mogę Potrzebuję wymienić kompletne lusterko od strony kierowcy i pojęcia nie mam jak się do tego zabrać. Obecne się rozwaliło a nowe czeka na założenie. Domyślam się, że muszę jakoś wyjąć ten trójkątny plastik w koncie drzwi od środka... ale jak to zrobić - nie wiem. Nie chcę nic zepsuć... więc piszę do Was Nissaniaki Z pozdrowieniami PowerOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Kolego, ten "plastikowy trójkącik" trzyma się na 3 zatrzaskach, trzeba go po prostu podważyć i wyciągnąć. Najlepiej posłużć się specjalnymi narzędziami do ściągania tapicerki-wykonane są z tworzywa i nic nie porysujesz. Aha, w zależności od tapicerki konieczne będzie zdjęcie boczków drzwi ;-C Jeżeli tapicerka przy szybie drzwi zakończona jest plastikową listwą, to na 100% musisz zdjąć boczki. Przerabiałem ten temat podczas montażu podgrzewanych lusterek. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PowerOne Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 czyli jednak muszę zdjąć tapicerkę drzwi... ona jest na zatrzaskach i na jednej śrubie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Kolego, w wersji bez elektr. szyb są 2 śruby do mocowania uchwytu, potem trzeba zjąć korbkę i osłonę klamki a następnie zatrzaski poszycia po obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PowerOne Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 super Dziękuje za pomoc temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.