Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Ogrzewanie tylnej szyby

__Robert__

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Panowie co może być powodem braku ogrzewania tylnej szyby w N16 heczbek, sporawdziłem bezpiecznik i jest dobry, prosze mi powiedzieć czy jest przekaźnik do tylnej szyby, jeśli jest to gdzie ja go znajdę.

Witam

Panowie co może być powodem braku ogrzewania tylnej szyby w N16 heczbek, sporawdziłem bezpiecznik i jest dobry, prosze mi powiedzieć czy jest przekaźnik do tylnej szyby, jeśli jest to gdzie ja go znajdę.

Tu masz wiedzę na temat przekaźnika i jego umiejscowienia, możesz też wziąć książkę serwisową i poszukać pod 'rear window defogger' w dziale z elektryką.

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/24976-n16-podgrzewacze-do-lusterek/

Gość sleepyhead

Witam

Sprawdź czy nie pękł lub nie przetarł Ci się kabel na połączeniu klapy z nadwoziem.

Ja tak miałem, i przestało działać ogrzewanie tylnej szyby, wycieraczka, i oświetlenie tablicy rejestracyjnej (uszkodzone były 3 kable).

Usterkę można naprawić samemu, mnie przynajmniej się udało dosztukować pęknięte kable.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...