pieto83 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam serdecznie, Zima chyba bardziej dokucza mi niż innym a to z tego powodu że mojej 350'tce w kilku miejscach pojawiły mi się tajemnicze czarne plamki, chyba powstałe od mrozu i śniegu, widać je pod drzwiami na łączeniu progów i zastanawiam się co to jest ? nie widać żadnej zmiany w strukturze lakieru tylko takie przebarwienia.. / ktoś w temacie ? może idzie to usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Spróbuj w najmniej widocznym miejscu preparatem do usuwania smoły - jeżeli to zabrudzenie to zejdzie ja używam takiego http://www.allegro.pl/item910365028_sonax_do_smoly_asfaltu_naklejek_bez_szorowania.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Pierwsze tez pomyslalem o smole... Ale w zimie? No i niespecjalnie miejsce pasuje... Byloby za kolami, a nie po prostu na progach. pieto83, wklej fotke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieto83 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Pewnego razu byłem w myjni ręcznej, i teraz tak przychodzi mi do głowy czy po prostu tam go nie spolerowali, niestety niebyłym przy tym jak mi go "myli" a potem tak się nie przyglądałem, Czy możliwe jest aby przy polerce pojechali tak ostro aż do podkładu ?, generalnie na karoserii nie widać charakterystycznych owalnych "przetarć". Smoła, hmm nie dość że na progach to jeszcze po obu stronach. Nie wiem, dziwne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.