Gość andre Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 witam dzisiaj w ramach niekonczacych sie awarii w mojej p11 zaciela sie stacyjka nie sposob przekrecic kluczyka bueh. mial ktos podobny problem ?????? da sie naprawic czy wymiana?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz???? i dlaczego ta cholera jest przynitowana??????? jak to rozebrac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Temat na czasie z działu Almera http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62882-n16-przekrecenie-kluczyka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Po pierwsze to poruszaj kierą jak nie możesz przekręcić klucza, noże masz zblokowaną Po drugie, to może masz kawał żelastwa w ręce a nie klucz (wytarte ząbki) Sprawdź drugim jak posiadasz. Po trzecie . Jeśli klucz da się wyciągnąć w każdej pozycji- to masz już w ręce żelastwo a nie klucz. Musisz dorobić nowy komputerowo, pamiętając o dobraniu kośći od immobilisera. W stacyjce to prędzej poleci kostka ze stykami niż bębenek. Jeśli się nie przekręca to problem jest właśnie w kluczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam tylko jeden kluczyk wiec chyba go nie dorobie heh a jak rozebrac stacyjke skoro jest przynitowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 przynitowana/przykręcona rozwiercasz/odkręcasz i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Czyli mam rozwiercic a czym to odkrece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 odkręcisz odpowiednim kluczem Głupie pytanie to i odpowiedź debilna. Po co się czepiasz tej stacyjki. Jedź do jakiegoś dobrego zakładu i dorób sobie klucz komputerowe, a najlepiej dwa i nic nie wierć. Co ci da wymontowanie stacyjki jak klucz jest wyłechtany zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 jak mi dorobia komputerowo skoro nie mam na wzor kluczyka bo jeden jedyny jest jak sam to okresliles wyrobiony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ma dorobić komputerowo a nie na kopiarce. Dobry fachowiec pomierzy każdy ząbek oddzielnie suwmiarką i zaprogramuje kompa tak, aby wyciął klucz. Zawsze jak jest źle to robią drugi bezpłatnie, aż do skutku. Najpierw to wycina gość klucz na normalnej Surówce i jak da się przekręcić w stacyjce to potem daje już ten z kością do immobilisera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi