Gość almeratino Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam. na początku powiem że jestem tu nowy. myśle że mi pomożecie. jadąc dzisiaj chciałem stanąć na poboczu wiec wrzuciłem prawy kierunek . pare razy piknął tak normalnie a po chwili zaczął pikać tak jak jakiś stroboskop( bardzo szybko) ( na zewnątrz i wewnątrz auta). I od tamtego czasu ciągle mi tak robi ten prawy kierunkowskaz. co to może być ? Myślałem że byłby to przerywacz ale nie wiem czy AT takowy posiada, ewentualnie może to jakieś zwarcie? Prosze o pomoc. Jeśli to temat nie w tym dziale to przepraszam. Pozdrawiam. Łukasz z Nowego Tomyśla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam. na początku powiem że jestem tu nowy. myśle że mi pomożecie. jadąc dzisiaj chciałem stanąć na poboczu wiec wrzuciłem prawy kierunek . pare razy piknął tak normalnie a po chwili zaczął pikać tak jak jakiś stroboskop( bardzo szybko) ( na zewnątrz i wewnątrz auta). I od tamtego czasu ciągle mi tak robi ten prawy kierunkowskaz. co to może być ? Myślałem że byłby to przerywacz ale nie wiem czy AT takowy posiada, ewentualnie może to jakieś zwarcie? Prosze o pomoc. Jeśli to temat nie w tym dziale to przepraszam. Pozdrawiam. Łukasz z Nowego Tomyśla. Witam,sprawdzałeś żarówki prawdopodobnie któraś z prawej strony jest przepalona,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almeratino Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 no miałeś racje że to była żarówka . w lampie nie świeciła. powiedzcie mi jak mam wyciągnąć tą żarówkę od kierunkowsaza z lampy przedniej? bo ryram na bok na góre tu i tam i nie idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A nie dojdziesz do niej po kabelkach? Może jest wcisnięta jak ta od pozycyjnych, że wystarczy pójść po kablach, nastepnie zafundować gniazdku/obsadzie ćwierćobrotu, i juz wszystko w rękach, gotowe do wymiany?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.