Gość greku Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam. Posiadam nissana x traila z 2002 roku. Do nawigacji mam tylko plytke z Belgia. Szukalem juz na wielu forach skad sciagnac odpowiednie mapy ale niestety zadna nie okazala sie wlasciwa. Ostatnio sciagnalem carminata v29 EU i niestety tez nei czyta. Moglibyscie mi powiedziec jaka jest odpowiednia mapa dla mojego samochodu? Nawigacja to: Xanavi Xm- 001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master1991k Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja kolego do takiego nissana 3 nawigacje ścieniałem i nagrywałem na płyty i 1 (i19 bodajze) odpalilo ze menu było, ale po chwili error, i slyszlaem ze to cos jest takiego w nie których ze niby nie oryginalnych nie czyta... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjan Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Do dużego auta pasuję 7-calowa nawigacja z pełnym wypasem multimediów http://www.youtube.com/watch?v=9Ge_IVn6VC8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.