Gość _borewicz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zell do kiedy jest czas na dopisanie się do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Powiedzmy, że do poniedziałku, wtedy zaczniemy produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No napisze to samo co na nz, wyglada profi. Nie moge sie doczekac az zagosci u mnie na autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _borewicz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zell dopisz mnie do listy... czekam na info na PW o nr konta. Brakuje 2 osób do niższej ceny, panowie decydować się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Fotki Gwint z ocynku, gwint przymocowany na stałe do grilla, przyklejony i zalaminowany więc nie odpadnie bez kawałka grilla Jeśli ktoś się zastanawia dlaczego takie rozwiązanie a nie inne to chodzi o to że dzięki takiemu patentowi jesteśmy w stanie idealnie ustawić grill nawet w autach które miały przygody blacharskie i nie zostały one do końca poprawione. Pozatym grill będzie mocno siedział i nikt się ani do niego nie dobierze, ani nie otworzy wam maski (wyjęcie grilla z N15 jest wykonalne bez narzędzi... co to może oznaczać łatwo się domyślić). Także czekam na wasze opinie, a wieczorkiem porozsyłam PW z danymi do wpłat. Edytowane 9 Marca 2010 przez Zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Powiem szczerze, że na zdjęciach gorzej to wygląda niż w realu ... Dzięki Zell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _borewicz Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Grill wyszedł świetnie, dzięki Zell. Panowie może rozwiniemy temat i sklonujemy coś jeszcze, może nie zderzak, ale lotkę z pulsara. W sumie nie widziałem takiej w Polsce, ale może ktoś na forum coś takiego ma. Edytowane 16 Marca 2010 przez _borewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No to malować chłopaki i czekam na fotki zamontowanego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qard Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Czy istnieje jeszcze mozliwość domówienia i za jaką cene? Halo panowie? szaleje na punkcie tego grilla czy znacie kogoś kto chce sprzedać moze wykonać taki grill? Sa na ebay ale kosztuje z przesyłką około 700 zł a to lekka przesada pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolinex Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Również chciałbym dopisać się do listy chętnych. Dajcie znać chłopaki, bo grill wyglądem na prawdę powala:). Czekam cierpliwie na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja w sumie tez bym sie pisał a co... tylko kto mi to malnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Panowie dopiero teraz ten temat zobaczyłem macie moze gdzies na zbyciu ten gril od pulsara bo bym sie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 ja też bym sie pisał prawdopodobnie na taki grill może trzeba by sie z kolega Zell skontaktować na pw i dopytać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mam pytanko jakim klejem te gwinty przyklejc do grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parzyh Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odkopałem dobry stary temat Jest jeszcze mozliwość zakupu grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi