Gość iskierka Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam wszstkich .N16 1,8 z2000r. Mam problem z rozrusznikiem ,rzęzi i ledwo co kręci przy odpalaniu albo tylko automat załącza jak stoi na mrozie . Jak stoi wciepełk to mu troche lepiej . Bateria jest terz do d... ale podmieniałem i nie pomagało . Przy okazij nie wiem jak wymienić żarówek do podświetlania tablicy. Proszę o jakieś wskazówki co ztym zrobić i jak ewtualnie wyjąć rozrusznik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotruś pan Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Cieżko jest cos powiedzieć bez wyjecia i za razem go naprawić przyczyn może być wiele luz na tulejkach, zwarcie przegrzanie automatu szczotki robia zwarcie i brak mocy Trzeba wyciagnąc rozebrać i można dopiero coś pokombinować Acha sprawdź jeszcze dokręcenie nakrętek z przewodami do rozrusznika mogą być luźne lub na przewodach jest troche utlenionego materiału i nie ma dobrego przejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iskierka Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Cieżko jest cos powiedzieć bez wyjecia i za razem go naprawić przyczyn może być wiele luz na tulejkach, zwarcie przegrzanie automatu szczotki robia zwarcie i brak mocy Trzeba wyciagnąc rozebrać i można dopiero coś pokombinować Acha sprawdź jeszcze dokręcenie nakrętek z przewodami do rozrusznika mogą być luźne lub na przewodach jest troche utlenionego materiału i nie ma dobrego przejścia A morze jakies wskazówki jak go wytargać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.