Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Rozrusznik

Gość iskierka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość iskierka

Witam wszstkich .N16 1,8 z2000r. Mam problem z rozrusznikiem ,rzęzi i ledwo co kręci przy odpalaniu albo tylko automat załącza jak stoi na mrozie . Jak stoi wciepełk to mu troche lepiej . Bateria jest terz do d... ale podmieniałem i nie pomagało . Przy okazij nie wiem jak wymienić żarówek do podświetlania tablicy. Proszę o jakieś wskazówki co ztym zrobić i jak ewtualnie wyjąć rozrusznik .

Cieżko jest cos powiedzieć bez wyjecia i za razem go naprawić przyczyn może być wiele

luz na tulejkach, zwarcie przegrzanie automatu szczotki robia zwarcie i brak mocy

Trzeba wyciagnąc rozebrać i można dopiero coś pokombinować

Acha sprawdź jeszcze dokręcenie nakrętek z przewodami do rozrusznika mogą być luźne lub na przewodach jest troche utlenionego materiału i nie ma dobrego przejścia

Gość iskierka

Cieżko jest cos powiedzieć bez wyjecia i za razem go naprawić przyczyn może być wiele

luz na tulejkach, zwarcie przegrzanie automatu szczotki robia zwarcie i brak mocy

Trzeba wyciagnąc rozebrać i można dopiero coś pokombinować

Acha sprawdź jeszcze dokręcenie nakrętek z przewodami do rozrusznika mogą być luźne lub na przewodach jest troche utlenionego materiału i nie ma dobrego przejścia

A morze jakies wskazówki jak go wytargać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...