Gość Tymbark Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich, posiadam Primerke P11 z '98r i potrzebuje pomocy w przeprowadzeniu kabla zasilającego (30mm) z komory silnika do wnętrza auta. Nie mogę znaleźć żadnej szczeliny lub uszczelki która by mi to umożliwiła. Może ktoś z was robił już to w tym modelu i wie którędy to przełożyć? Proszę o pomoc i szybka odpowiedz jeśli to możliwe. Z góry dziękuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK66 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 man ten sam probem i chyba bez wiercenia się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamo73 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam Po wielu poszukiwaniach otworu w grodzi między kabina a silnikiem, wreszkie odniosłem sukces! przecisnąłem sie kablem niedzy blacha grodzi a zaślepka wiazki przewodów, patrząc z przodu na silnik, po lewej stronie pod silniczkiem wycieraczek.Ta sama wiązka zasila silniczek wycieraczek, wystarczy popatrzeć. Kabel przeciśnięty wychodzi za schowkiem w nogach pasażera. Ja dodatkowo zdemontowałem schowek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.