muchamati2 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam pakował może ktoś fotele z almerki N16 do N15??? Zastanawiam sie czy beda pasowały rozmiarowo bo to ze trzeba by przerabiac mocowania to wiem i czy nie bedą za wysokie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A sprawdziłeś, czy taka przeróbka jest dopuszczalna formalno-prawnie? Tak mi przyszła do głowy taka kwestia, po tym jak przeczytałem, że np nie można w światłach, zamienić żarówki od pozycyjnych LEDami posiadającymi identyczny gwint, ponieważ klosz fabrycznie był homologowany z żarówkami a nie z LED'ami. Ciekawe, czy z fotelami nie jest podobnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A sprawdziłeś, czy taka przeróbka jest dopuszczalna formalno-prawnie? Tak mi przyszła do głowy taka kwestia, po tym jak przeczytałem, że np nie można w światłach, zamienić żarówki od pozycyjnych LEDami posiadającymi identyczny gwint, ponieważ klosz fabrycznie był homologowany z żarówkami a nie z LED'ami. Ciekawe, czy z fotelami nie jest podobnie?! bzdura... możesz sobie nawet od roysa zamontować... ale w N16 są extra...rzadko które auto ówczesne ma tak wygodne siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No wiem ze sa spokoo bo mam podobne w Tino. A w N15 w GTI były inne niż w zwykłych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Trochę bardziej wyprofilowane nie takie płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Temat ciekawy. Sam jestem zainteresowany, bo w mojej n15 te siedzonka to raczej nie są górnych lotów jeśli chodzi o komfort podróżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Myślałem tez nad obszyciem foteli z N15 ale troche drogo wychodzi patrzyłem w firmie JAVA CAR DESING we włocławku bo to nie daleko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No ile Ci zakrzyknęli za taką usługę? U mnie samo obszycie to niewiele da - chciałbym, żeby były trochę bardziej wyprofilowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 800zł + mój materiał. materiał gdzies z 400 - 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to rzeczywiście masakra. Te z N16 wyglądają fajnie, ale widzę, że dużo na allegro jest anglików i sprzedawcy nie raczą się pochwalić pochodzeniem. Niemniej jednak obawiam się, że nie podpasują do N15, bo są chyba szersze-tak optycznie mi się wydaje. U nas w N15 to miejsca między fotelami jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nom miejsca troche mało a i jeszcze ten podłokietnik troche za niski ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi