Gość Konstruktor Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, Zepsuł mi się fotel pasażera a mianowicie nie mogę regulować oparcia. Kręci się to duże kółko i nic nie idzie pewnie jakaś linka się zerwała? ciężko to naprawić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 zdejmij zaślepkę, odkręć śrubę, zdejmij koło i osłonę i wtedy zobaczysz czy pasek spadł czy coś innego. Tylko nie wiem czy da sie to wykonać na siedzeniu zamontowanym w aucie. Robiłem to na wyciągniętym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bzykol Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Może tylko pasek spadł z pokrętła, obok pokrętła do tyłu masz śrubę.. wyciągnij też pokrętło by ściągnąć całą obudowę, wygodniej.. na kółka z ząbkami nakładasz pasek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No faktycznie przeprowadziłem dogłębne analizy i wyszło że pasek spadł z zębatki Tylko nie miałem czasu tego zrobić, aha no i jak ściągnąć tą obudowę? Nie mogę tego dużego pokrętła wyjąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.