Gość Crazyblack Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam mam primerę p10 2,0 16v w samochodzie jest wtrysk jednopunktowy . Auto nie chce chodzić na bezynie . W aucie co już zrobiłem to założyłem nową pompę paliwa , przewody są sprawdzone nie ma zadnych wycieków paliwa ... . I teraz jestem przy wtrysku podłaczyłem go oddzielnie drugim akumulatorem i auto zapaliło co prawda za duzo podawało paliwa ale chodziło ładnie . a w momencie gdy sie normalnie podłaczy wtrysk we wtykę , i pruję sie odpalic auto to leci z wtrysku paliwo ale bardzo słaba i auto nie chce zapalić . I mam pytanie co steruje tym wtryskiem i co trzeba by było wymienić ewentualnie wyregulować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 no jest sterownik do wtrysku ecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crazyblack Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No jest tam taki czujnik i wydaje mi sie ze jeżeli jest niedobry to powinna sie zaswiecic kontrolka i jest podawana przez wtrysk minimalna dawka paliwa wyjmę go i sprawdzę omomierzem i dam znać czy jest dobry . Jeżeli będzie niedobry to tylko wymiana bo chyba nie da sie tego czujnika naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.