Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

NISSAN PRIMERA 1.6 2004 P12

Gość ENDRIU96

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ENDRIU96

SINIK ZAPALIL MI DOBRZE ALE NIE MA MOCY I OBROTOW OBROTY MA MAX DO 2000!WYMIENILEM SWIECE I DALEJ TAK JEST A NA KOMPYTERZE PALI MI SIE IKONA SILNIKA:)NIE MOGE RUSZYC ANI W WSTECZ ANI W PRZOD CZEKAM NA PORADY I Z GORY DZIEKUJE

Zmień prosze litery na małe i nie zakładaj takich samych tematów w różnych działach.

bo szukam rad:) (...)

Jesli tak uważasz, to możesz dalej samego siebie oszukiwać, i sobie to wmawiać, a jak zapomnisz gdzie położyłeś klucz od samochodu, to też krzycz na całe gardło (bo to przeciez istota Twego szuaknia) żeby Ci odpowiedział gdzie leży.

(...)a daje te tematy gdzie chcem

No to nie zdziw się, jak Twoje tematy nie doczekają się odpowiedzi, i znikną bez śladu (usunięte). A jakbyś nie wiedział, dlaczego miałoby się tak stać to wyjaśniam, że wątpliwe jest czy ktokolwiek miałby ochotę pomagać osobie z takim podejściem, bezkrytycznie zaśmiecającej forum, oraz ze względu na pkt.14 Regulaminu (polecam te krótką lekturę - bo jak widać przy rejestracji, potwierdzając przyjęcie i sotosowanie sie do regulaminu nie wiedziałeś co potwierdzasz).

Szukasz rad? Dam Ci jedną radę: do swego szukania zastosuj metodę analogiczną do tej używanej na grzybobraniu.

Gość ENDRIU96

Jesli tak uważasz, to możesz dalej samego siebie oszukiwać, i sobie to wmawiać, a jak zapomnisz gdzie położyłeś klucz od samochodu, to też krzycz na całe gardło (bo to przeciez istota Twego szuaknia) żeby Ci odpowiedział gdzie leży.

No to nie zdziw się, jak Twoje tematy nie doczekają się odpowiedzi, i znikną bez śladu (usunięte). A jakbyś nie wiedział, dlaczego miałoby się tak stać to wyjaśniam, że wątpliwe jest czy ktokolwiek miałby ochotę pomagać osobie z takim podejściem, bezkrytycznie zaśmiecającej forum, oraz ze względu na pkt.14 Regulaminu (polecam te krótką lekturę - bo jak widać przy rejestracji, potwierdzając przyjęcie i sotosowanie sie do regulaminu nie wiedziałeś co potwierdzasz).

Szukasz rad? Dam Ci jedną radę: do swego szukania zastosuj metodę analogiczną do tej używanej na grzybobraniu.

[jak tacy ludzie siedza na forum jak ty to sami zasmiecaja te forum!!!!!nie pomagasz tylko utrudniasz

Tematy zakładasz w odpowiednich działach, a nie jak leci czy tam gdzie chcesz.

Ludzie na tym forum oczekują pomocy i sami ją dają, a zdecydowana większość z nich, wnosi ogromny wkład w zasób wiedzy forum, a nie jego zaśmiecanie.

Gość ENDRIU96

na serwisie wykazalo mi ze mam cos z przepustnica wiec ja wymienilem ale nadal auto mi slabo jedzie wrecz wogole i malo mocy ma i nadal swieci sie ikona silnika po skasowaniu bledu:)nie wiem co sie dzieje skoro wymienilem czesc a jeszcze nie pracuje silnik tak jak powinienn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...