misiekwaw Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam, ostatnio zauważyłem ze czarna okleina słupków drzwi w mojej Almerce zaczęła obłazić, szczególnie teraz jakoś to wylazło czy ktoś może zmieniał tą czarną folię? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś porady oraz instrukcje żebym niczego nie zepsuł . Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 misiekwaw, zapytaj tutaj http://www.romix.pl/...id=25&Itemid=47 Jako sprzedawca, na pewno będą mogli poradzic. Masz łatwiej, bo są w Warszawie na Woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sleepyhead Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam, ostatnio zauważyłem ze czarna okleina słupków drzwi w mojej Almerce zaczęła obłazić, szczególnie teraz jakoś to wylazło czy ktoś może zmieniał tą czarną folię? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś porady oraz instrukcje żebym niczego nie zepsuł . Z góry dzięki za pomoc Mam to samo u siebie. Jeśli ktoś już to odświeżał to proszę o jakieś info, jaką folię dobrał, na co zwrócić uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekztg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam, ostatnio zauważyłem ze czarna okleina słupków drzwi w mojej Almerce zaczęła obłazić, szczególnie teraz jakoś to wylazło czy ktoś może zmieniał tą czarną folię? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś porady oraz instrukcje żebym niczego nie zepsuł . Z góry dzięki za pomoc czesc, poradziłeś sobie z tą okleiną słupka. mam problem moja sie uszkodziła i tez potrzebuje ja wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.