Gość Menel_Star Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Potrzebuje kupić 2 nowe tłoczki do zacisków hamulcowych do mojej Maximy A32 2.0. Gdzie to mozna kupić? W IC powiedzieli ze na specjalne zamowienie mozna sprowadzic ale czas realizacji to okolo 3 tygodnie a ja to musze miec wczesniej. Auto stoi, zaciski wyjęte. Miałem nadzieje ze zestaw naprawczy je uratuje ale okazało sie po wyjeciu tłoczka że ma "wżery" i jest nie do uratowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na Allegro coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam! Również potrzebuje dwóch nowych tłoczków do zacisków hamulcowych na tył do maximy qx 96r 2.0. Szukałem we wszystkich sklepach w mieście, na allegro, nawet dzwoniłem do serwisu tam mają ale po 640zł szt.... Same gumki znalazłem i kupiłem po 40 zł ale tłoczków nie mogę znaleźć... mógłby ktoś pomóc coś takiego załatwić ? oczywiście pokryje wszystkie koszty dojazdów, przejazdów, straconego czasu itp... Ewentualnie używane zaciski na tył tylko wszędzie gdzie dzwonie to albo niema albo tez są wżery na tłoczkach, próbowałem u sprzedawców z allegro i w JapanCar's... pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam! Również potrzebuje dwóch nowych tłoczków do zacisków hamulcowych na tył do maximy qx 96r 2.0. Szukałem we wszystkich sklepach w mieście, na allegro, nawet dzwoniłem do serwisu tam mają ale po 640zł szt.... Same gumki znalazłem i kupiłem po 40 zł ale tłoczków nie mogę znaleźć... mógłby ktoś pomóc coś takiego załatwić ? oczywiście pokryje wszystkie koszty dojazdów, przejazdów, straconego czasu itp... Ewentualnie używane zaciski na tył tylko wszędzie gdzie dzwonie to albo niema albo tez są wżery na tłoczkach, próbowałem u sprzedawców z allegro i w JapanCar's... pomoże ktoś ? mam 2 nowe zaciski oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkdream Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja również szukam tłoczków i też ni hu hu nie potrafię znaleźć. Z tym, że poszukuje do 3.0 Rosan za ile je sprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zibuch Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Przerabialem ostatnio ten temat wiec moze komus pomoze. W sklepie w Rumi (nazwe zapomnialem) sprawdzono mi po wymiarach, ze do modelu A32 (rownie usa) pasuje taki sam tloczek jak do primery. ja wlasnie takie kupilem i wynioslo mnie to ok 160zl za komplet 2 tloczki i komplety uszczelek. na tamta chwile byly dostepne w 2 pierwszych sklepach, do ktorych zadzwonilem oraz na allegro a mechanik juz mi snul wizje sprowadzania kompletnych zaciskow z usa - koszt ok 1000zl. :-) nic sobie nie dam za to uciac, bo specem nie jestem wiec przed zastosowaniem prosze sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert1972 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Przerabialem ostatnio ten temat wiec moze komus pomoze. W sklepie w Rumi (nazwe zapomnialem) sprawdzono mi po wymiarach, ze do modelu A32 (rownie usa) pasuje taki sam tloczek jak do primery. ja wlasnie takie kupilem i wynioslo mnie to ok 160zl za komplet 2 tloczki i komplety uszczelek. na tamta chwile byly dostepne w 2 pierwszych sklepach, do ktorych zadzwonilem oraz na allegro a mechanik juz mi snul wizje sprowadzania kompletnych zaciskow z usa - koszt ok 1000zl. :-) nic sobie nie dam za to uciac, bo specem nie jestem wiec przed zastosowaniem prosze sprawdzic. mam kompletne zaciski do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Koledzy ! Jest taka firma w Wawie. Koszt za tłoczki oraz wszelkie gumki 170 zł. 02-561 Warszawa, ul. Jarosława Dąbrowskiego 27 tel/fax (0-22) 845 04 54 e-mail carix@carix.pl Polecam, już nabyłem i śmiga aż miło !!!Nawet zniżkę dadzą na klub, już rozmawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.