abazior Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A ja podciągnąłe kabel + aż pod złączkę radia za konsolą środkową, bałem się majstrować przy stacyjce. Kabel poprowadziłem nad lewym nadkolem (musiałem je odczepić) i dalej przy cięgnie do otwierania klapy bagażnika. Zrobiłem też dodatkowy wyłącznik w kabinie, tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 jak zamontować ledy do jazdy dziennej do almery N15 mam już ledy są tam trzy kabelki gdzie je podpiąć ,czy muszę dokupić moduł ? jest różnica w podłączeniu międzi n15 a n16? Nikt nie wie jakie lampki kupiłeś. Masz trzy przewody, 1 to masa, 2 to +po stacyjce, 3 podłączasz do przewodu od żaróweczki pozycyjnych. Jeśli w wyszukiwarkę /na górze po prawo/ wpiszesz -->światła dzienne<--, to wyjdzie Ci kilka stron ciekawej lekturki. Potem wystarczy poczytać i będziesz wiedział wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almerka8331 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki za szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi